We zijn er bijna, we zijn er bijna …

Beste lezers en overige geïnteresseerden in Tardelli,

Vanaf het verschijnen van ons 0-nummer hebben we steeds gecommuniceerd dat we 400 abonnees nodig hebben om ons magazine te kunnen continueren. Met name de laatste twee weken zijn de ontwikkelingen heel positief geweest. Op dit moment hebben we nog slechts 63 nieuwe abonnees nodig om  het benodigde aantal te hebben. Niet veel dus, maar ze moeten er nog wel even komen. Meld je daarom nú aan, simpel via deze site en de button Word lid! Begin maart nemen we een definitieve beslissing over het al dan niet doorgaan van Tardelli.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwsbrief
Vul hieronder uw gegevens in en u ontvangt met enige regelmaat onze nieuwsbrief.