Tardelli heeft jou nodig!

Voor Tardelli 1, dat op 18 mei uitkomt, hebben we jou nodig!

Allereerst vragen je jouw top 10 van mooiste wedstrijd uit de periode 1965-1990 samen te stellen, en die te sturen naar redactie@tardelli.nl. Uit alle inzendingen componeren wij de top 25 van de mooiste wedstrijden.

Verder zijn we benieuwd wie van jullie ooit een verrassende ontmoeting met een anekdotisch karakter met een topspeler uit die jaren heeft gehad. Vertel je verhaal aan ons, inclusief bewijsmateriaal (een foto bijvoorbeeld) en stuur het naar redactie@tardelli.nl. Wellicht plaatsen we jouw verhaal.

Tot slot mag in elke editie van Tardelli een lezer aandacht vragen voor een speler uit de jaren 1965-1990 die op hem/haar grote indruk heeft gemaakt, maar enigszins in de vergetelheid is geraakt. Schrijf jouw verhaal over die speler in pakweg 1000 woorden. En wie weet staat jouw verhaal in Tardelli!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwsbrief
Vul hieronder uw gegevens in en u ontvangt met enige regelmaat onze nieuwsbrief.