De cover van Tardelli 2 is bekend!

Het triomferende Oranje van het EK 1988, nu dertig jaar geleden, siert de nieuwe editie van ons magazine. Boven de massa uit steekt Frank Rijkaard, die we terug laten komen in het artikel Oranje 1974 vs Oranje 1988, waarin we zijn spel in het duel der beide voorstoppers vergelijken met dat van Wim Rijsbergen. Het is verder een aanvallend ingestelde editie van Tardelli, met artikelen over de Argentijnse supertopscorer Carlos Bianchi, de Belg Erwin Vandenbergh en de Mexicaan Hugo Sanchez. Het openingsartikel gaat over Willy Dullens. Niet het zoveelste stuk dat alleen treurt over dat-wat-niet-was, maar een zo genuanceerd mogelijk artikel, mede op basis van beeldmateriaal, waarin we inschatten hoe goed hij nu werkelijk had kunnen zijn. We spraken in Wenen met Franz Hasil, de Oostenrijker die met Feyenoord de Europa Cup en Wereldbeker won en publiceren de top 25 van mooiste doelpunten, door jullie samengesteld. Roberto Pennino keek zonder voorinformatie naar de EK76-halve finale tussen Joegoslavië en West-Duitsland, voormalig topscheidsrechter Mario van der Ende componeerde zijn favoriete elftal en uiteraard schreef David Endt opnieuw een prachtige column.

Je kunt deze editie van Tardelli tot 11 juli zonder verzendkosten bestellen, via de button ‘Bestellen’ hierboven.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwsbrief
Vul hieronder uw gegevens in en u ontvangt met enige regelmaat onze nieuwsbrief.