Tot 15 januari zonder verzendkosten: Tardelli 5

Op vrijdag 25 januari verschijnt Tardelli 5! We hebben weer met enorm veel plezier aan deze nieuwe editie gewerkt. Blikvanger is ongetwijfeld de cover, met daarop in een fraai kunstwerk van de Noord-Ier John Kerr gevangen niemand minder dan George Best. Onze redacteur Roberto Pennino vervatte het leven en de carrière van de Belfast Boy in vier songs van the Beatles en twee van The Doors. Verder bezochten we de Spaanse topkeeper-van-weleer José Angel Iribar in Bilbao, waar hij zeventien jaar voor Athletic Club speelde. Een bijzondere ontmoeting met een man die in Baskenland een goddelijke status kent en over veel zaken een mening heeft, maar die ook iets verbergt. En beginnen we dit nummer met Best, we eindigen ook met Best: Clyde Best, wel te verstaan. De ‘beresterke neger’ die bij Feyenoord flopte maar in Engeland een onderscheiding kreeg for services to football and the community in Bermuda. Verder: het favoriete elftal van Jan-Hermen de Bruijn, de 47 goals van Dudu Georgescu in 1976/1977, in ‘De Terugkeek’ Argentinië-Brazilië op het WK 1978, de analyse Wim Jansen vs Jan Wouters, de onvergetelijke bijna-goal van Hans-Günter Bruns, een brief aan Jan van Beveren en de column van David Endt. Je kunt Tardelli 5 tot 15 januari zonder verzendkosten hier bestellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwsbrief
Vul hieronder uw gegevens in en u ontvangt met enige regelmaat onze nieuwsbrief.