Tardelli 6 is nu te bestellen!

Op 22 maart verschijnt de zesde editie van Tardelli. Het was nog een hele klus om te bepalen welk beeld de cover moest sieren, want er waren mogelijkheden voldoende. Wat te denken van de fabuleuze Braziliaanse linksback Júnior, uitblinker op het WK 1982, met wie we een uitgebreid interview hadden. Barry Hulshoff, de stoere voorstopper van het grote Ajax, die we portretteerden. Of het bijna ongelooflijke verhaal van het kampioenschap van het kleine Cagliari in 1970, aan de hand van de ‘rollende donder’ Luigi Riva. We kozen uiteindelijk voor een spectaculaire foto van de Japanse topfotograaf Tomikoshi, genomen tijdens de bizarre wedstrijd FC Porto-Penarol om de wereldbeker 1987 in Tokyo. Ook aan dit hilarische duel besteden we ruim aandacht. Frank Kramer schetste , met briljante anekdotes, het elftal met zijn favoriete spelers. Lezer Enrico Huigens schreef over zijn bewondering voor Marius Trésor. Roberto Pennino componeerde een brief aan Jack Charlton en David Endt schildert zijn relatie met de onlangs overleden Jurrie Koolhof. Tot slot: jullie bepaalde met een recordaantal inzendingen wie de beste Belgische voetballer aller tijden is. Het werd een nek-aan-nek race tussen Van Himst, Ceulemans, Hazard en De Bruyne. Tardelli 6 is nu via de bestelknop, en tot 13 maart zonder verzendkosten (ook voor Belgische lezers!) te bestellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwsbrief
Vul hieronder uw gegevens in en u ontvangt met enige regelmaat onze nieuwsbrief.