Op zoek naar de beste voetballers uit het oostblok

De inzendtermijn is gesloten! Voor Tardelli 12 gingen we op zoek naar de beste voetballers uit het oostblok. We vroegen onze lezers (en toekomstige lezers …) om hun top 10 toe te sturen. Spelers uit alle voormalige oostbloklanden waren verkiesbaar: DDR, Polen, Sovjet-Unie (en de landen die eruit voortkwamen), Tsjechoslowakije (alsmede Tsjechië en Slowakije), Hongarije, Bulgarije, Joegoslavië (en de landen die eruit voortkwamen), Roemenië en Albanië. Iedereen kan gekozen worden, ook actuele spelers. De winnaar is bekend, de nummers 2 t/m 25 ook. Die publiceren we in onze komende editie, Tardelli 12. Die is binnenkort voor te bestellen via de site. Dank aan degenen die meededen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwsbrief
Vul hieronder uw gegevens in en u ontvangt met enige regelmaat onze nieuwsbrief.