Op zoek naar … de minst geliefde spelers

Nadat we bij de Beckenbauer-special even een editie oversloegen, gaan we voor Tardelli 16 weer een top 25 samenstellen. Daarvoor hebben we jullie input nodig.

Meestal vragen we jullie om een top van ‘de beste, de mooiste’ etc. Ditmaal doen we het anders: we vragen jullie om je top 10 van de minst geliefde spelers. De spelers aan wie je een hartgrondige hekel hebt, die je alleen met oprispend maagzuur en kramp in je hele lichaam ziet spelen.

Stuur jouw persoonlijke top 10 naar redactie@tardelli.nl en nummer de spelers van 1 t/m 10. Alle inzendingen die uiterlijk vrijdag 23 oktober bij ons binnen zijn, worden in de totaaltelling meegenomen. Wij publiceren in Tardelli 16 de top 25.

Doe mee, we kijken uit naar je inzending!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwsbrief
Vul hieronder uw gegevens in en u ontvangt met enige regelmaat onze nieuwsbrief.