Nu te bestellen: Tardelli 16 met Gianni Rivera, Nico Jansen en jullie top 25 minst geliefde spelers!

Wederom zijn we erin geslaagd een geweldige editie van Tardelli samen te stellen. We interviewden de iconische Gianni Rivera, de man die 20 jaar lang het gezicht was van AC Milan, 4 Europese bekers won en op 4 WK’s actief was. Rivera praat over zijn loopbaan als hij al die jaren in het derde elftal van Bal op het Dak heeft gespeeld. Hij vond het allemaal niet zo bijzonder. Wij wel! Fox Sports-vedette Leo Oldenburger schreef een pakkend portret over De Beuker van de Jordaan, Nico Jansen. Wim Zonneveld dook in de carrière van Omar Sivori, de Maradona van de sixties. En Maradona zélf komt in deze editie ook aan bod! Verder, onder nog veel meer, jullie eigen top 25 van minst geliefde spelers. Vinnie Jones, Mario Basler en … Johan Cruijff haalden de top 25 net niet. Je kunt Tardelli 16 reeds nu bestellen, dan ploft ‘ie eind van de maand op je mat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwsbrief
Vul hieronder uw gegevens in en u ontvangt met enige regelmaat onze nieuwsbrief.