Tardelli 17 met Roberto Rivelino komt uit!

Op 29 januari komt Tardelli 17 uit! We hebben er een fantastische editie van gemaakt. Het openingsartikel is een groot interview met een van de absolute sterren van het wereldvoetbal in de jaren 70: Roberto Rivelino. Maar óók een absolute must read is het verhaal met Abraham Klein, de scheidsrechter uit Israël. Klinkt misschien niet heel bijzonder, maar is het wel! Klein overleefde de holocaust, hervond als opgroeiende knaap zijn leven in … Apeldoorn, liet zich niet weerhouden door politieke omstandigheden en negatieve lobby’s en werkte zich met een bijna maniakale toewijding op tot ’s werelds beste scheidsrechter.

Ook in deze editie de Terugkeek op Dundee United-IFK Göteborg 1987, de UEFA Cup-finale in een tijd dat clubs van dit type nog Europa Cup-finales konden bereiken. Ook de top 25 van beste Nederlandse keepers, samengesteld door jullie. We blikken terug op de Copa de Oro, het memorabele toernooi nu precies 40 jaar geleden. Voorts een portret van Bernd Schuster en een interview met Henny Meijer, de (onder meer) Ajax- en FC Groningen-spits én winnaar van de Gouden Schoen.

Tardelli 17 bestel je tot 26 januari zonder verzendkosten hier: http://www.tardelli.nl/bestellen/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwsbrief
Vul hieronder uw gegevens in en u ontvangt met enige regelmaat onze nieuwsbrief.