Tot 21 september zonder verzendkosten: Tardelli 21

Met trots presenteren we de cover van de nieuwe Tardelli, nummer 21 alweer. Met de geweldenaar Arthur Antunes Coimbra, beter bekend onder de voetbalnaam Zico. We kregen de kans deze wereldspeler te interviewen en die kans lieten we natuurlijk niet onbenut.

Verder in deze editie onder meer een prachtig portret van de Franse verdediger Marius Trésor, de eerste zwarte aanvoerder van Frankrijk. Ook aandacht voor wereldkampioen 1978 Boca Juniors, in de schaduw van de nationale ploeg. En voor Lokomotive Leipzig, dat in 1987 de finale om de Europa Cup II tegen Ajax speelde. We spraken met doelman René Müller en hij vertelde en wel heel bijzonder verhaal over de vreemde voorbereiding van de ploeg dat seizoen. En nog heel wat meer. Tardelli is er tot 21 september zonder verzendkosten: http://www.tardelli.nl/bestellen/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwsbrief
Vul hieronder uw gegevens in en u ontvangt met enige regelmaat onze nieuwsbrief.