Tot 25 januari zonder verzendkosten: Tardelli 23

Voor Tardelli 23 hadden we een gesprek met de fameuze Enrico ‘Ricky’ Albertosi. Dat ging niet zomaar, want de heer Albertosi had zich nogal gestoord aan de opstelling van de ministers Roette en Ho-wekstra t.a.v. de financiële crisis in Italië. Hij wilde geen Nederlander meer spreken. Uiteindelijk – want we geven niet zomaar op – lukte het alsnog en ontspon zich een geweldig gesprek met de keeper die ook verder bepaald geen blad voor de mond nam.

In deze Tardelli ook het verhaal van Bobby Moore en de verdwenen armband in Bogota, de Top 25 van de beste Nederlandse trainers (door de lezers samengesteld), bijdragen over Real Madrid-icoon Pirri en de Congolese Anderlecht-speler Julien Kialunda. Jurriaan van Wessem beschreef de titel in 1978 van Monaco, en Harry Walstra dook in de geschiedenis van de ultieme Duitse cultvoetballer, Walter Frosch.

Tardelli 23 is tot 25 januari zonder verzendkosten te bestellen, en dat doe je hier: http://www.tardelli.nl/bestellen/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwsbrief
Vul hieronder uw gegevens in en u ontvangt met enige regelmaat onze nieuwsbrief.