Op zoek naar de beste centrale verdedigers

Tardelli 7 wordt een special over Daniel Passarella, de onweerstaanbare aanvoerder van Argentinië tijdens het gewonnen WK 1978. In dit kader gaan we voor dit nummer op zoek naar de beste centrale verdedigers. Stuur je top 10 (genummerd van 1-10) naar redactie@tardelli.nl. Dit kan tot 10 april. Alle centrale verdedigers, of ze nu ‘op lijn’ spelen of in de verhouding voorstopper en laatste man, zijn verkiesbaar. En er is geen beperking qua periode. Wij maken voor dit bijzondere nummer een top 25. Benieuwd naar je inzending!

Tardelli 6 is nu te bestellen!

Op 22 maart verschijnt de zesde editie van Tardelli. Het was nog een hele klus om te bepalen welk beeld de cover moest sieren, want er waren mogelijkheden voldoende. Wat te denken van de fabuleuze Braziliaanse linksback Júnior, uitblinker op het WK 1982, met wie we een uitgebreid interview hadden. Barry Hulshoff, de stoere voorstopper van het grote Ajax, die we portretteerden. Of het bijna ongelooflijke verhaal van het kampioenschap van het kleine Cagliari in 1970, aan de hand van de ‘rollende donder’ Luigi Riva. We kozen uiteindelijk voor een spectaculaire foto van de Japanse topfotograaf Tomikoshi, genomen tijdens de bizarre wedstrijd FC Porto-Penarol om de wereldbeker 1987 in Tokyo. Ook aan dit hilarische duel besteden we ruim aandacht. Frank Kramer schetste , met briljante anekdotes, het elftal met zijn favoriete spelers. Lezer Enrico Huigens schreef over zijn bewondering voor Marius Trésor. Roberto Pennino componeerde een brief aan Jack Charlton en David Endt schildert zijn relatie met de onlangs overleden Jurrie Koolhof. Tot slot: jullie bepaalde met een recordaantal inzendingen wie de beste Belgische voetballer aller tijden is. Het werd een nek-aan-nek race tussen Van Himst, Ceulemans, Hazard en De Bruyne. Tardelli 6 is nu via de bestelknop, en tot 13 maart zonder verzendkosten (ook voor Belgische lezers!) te bestellen.

Er komt een tweede seizoen Tardelli!

Goed nieuws! Toen we na ons 0-nummer besloten door te gaan met Tardelli, hebben we ons gecommitteerd voor 6 nieuwe nummers. Daarna zouden we verder kijken. We kunnen reeds nu aankondigen dat er een tweede seizoen met 6 nummers van Tardelli zal komen. Dus ook na het zesde nummer (in maart) gaan we door, voor de nummers 7 tot en met 12!

Goed nieuws voor onze Belgische lezers!

We hebben goed nieuws voor onze lezers in België. We kunnen nu tegen dezelfde verzendkosten (€ 2,50) versturen als in Nederland. Wel moet je rekening houden met wat vertraagde bezorging, maar als dat geen bezwaar is, hoeven de verzendkosten dat nu ook niet meer te zijn. Heb je wel haast, kunnen we uiteraard nog steeds per dag versturen maar dan geldt het ‘buitenlandtarief’ van € 8,40.

Nieuwsbrief

Vul hieronder uw gegevens in en u ontvangt met enige regelmaat onze nieuwsbrief.