Tardelli gaat op zoek naar de beste voetbalcommentatoren

Op social media worden ze driftig bediscussieerd: voetbalcommentatoren. Met hun enthousiasme (of niet) en deskundigheid (of niet) kunnen ze de voetbalbeleving schijnbaar maken en breken. Wie waren door de jaren heen eigenlijk de beste commentatoren? Tardelli gaat op zoek naar de beste 25 voetbalverslaggevers. Stuur je top 10 naar redactie@tardelli.nl. Commentatoren van radio en tv, en uit Nederland en België zijn verkiesbaar. Kuiphof? Snoeks? Hollander? Grueter? Koomen? Jij mag het zeggen! We zien je inzending graag tegemoet?

Wellicht drukken we het 0-nummer van Tardelli bij!

Al enige tijd is het 0-nummer, de editie waarmee we begin 2018 de interesse in ons magazine Tardelli peilden, uitverkocht.
Toch krijgen we nog met enige regelmaat vraag naar deze ‘oer-Tardelli’, die door velen als een collectors item wordt beschouwd.

Voor ons reden om te gaan onderzoeken of het zinvol is om Tardelli 0 bij te laten drukken.
Wil je dit nummer alsnog bestellen, mail ons dan op abo@tardelli.nl met je NAW-gegevens.
Dan laten wij je zo spoedig mogelijk weten of het nummer weer beschikbaar komt.

Tardelli 0 met onder meer:

  • Het hele verhaal over de loopbaan van Marco Tardelli
  • Een groot interview met Ruud Krol
  • De top 25 van clubteams, door onze lezers
  • Aad Mansveld
  • En nog veel meer

Tardelli 17 met Roberto Rivelino komt uit!

Op 29 januari komt Tardelli 17 uit! We hebben er een fantastische editie van gemaakt. Het openingsartikel is een groot interview met een van de absolute sterren van het wereldvoetbal in de jaren 70: Roberto Rivelino. Maar óók een absolute must read is het verhaal met Abraham Klein, de scheidsrechter uit Israël. Klinkt misschien niet heel bijzonder, maar is het wel! Klein overleefde de holocaust, hervond als opgroeiende knaap zijn leven in … Apeldoorn, liet zich niet weerhouden door politieke omstandigheden en negatieve lobby’s en werkte zich met een bijna maniakale toewijding op tot ’s werelds beste scheidsrechter.

Continue reading

Nieuwsbrief

Vul hieronder uw gegevens in en u ontvangt met enige regelmaat onze nieuwsbrief.