Op 24 juli uit, en nu al te bestellen: Tardelli 14

Ook voor Tardelli 14 zijn we er weer in geslaagd een zeer spraakmakende interviewgast aan de haak te slaan. We hadden een lang gesprek met niemand minder dan Paulo Roberto Falcao. De briljante Braziliaanse middenvelder nam ons mee terug naar zijn jeugd in Porto Alegre, het Braziliaanse team op het WK 1982 en zijn succesjaren bij AS Roma.

In dit nummer publiceren we ook de officiële Tardelli Top 100 van de beste voetballers aller tijden. Jullie stuurden massa’s lijstjes in, en de uitslag is ronduit spectaculair. Tipje van de sluier …? Nee, we houden spanning er nog even in. Maar het is het wachten waard!

Tardelli 14 komt omstreeks 24 juli uit. Het nummer is nu voor te bestellen, klik hier
Tot 15 juli rekenen we géén verzendkosten.

Verder onder meer in Tardelli 14:

Continue reading

Tardelli 13 is uit!

De 13de editie van Tardelli openen we met een groot interview met Kees Rijvers.
De Grand Old Man van het Nederlandse voetbal hoopt komende maand 94 jaar te worden en reeg de anekdotes aan elkaar.
Rijvers over zijn jeugd, de gigolo’s bij Saint-Étienne die hem aan een rijbewijs hielpen, kritisch over Abe en Faas, de grote waarde van Deijkers en Lubse en de vergelijking tussen Lionel Messi en Willy van der Kuijlen.
Een hoogtepunt in onze Tardelli-historie!

Continue reading

Mirjam Venekamp won de door Dino Zoff getekende Tardelli!

Onlangs bezochten we in Rome de iconische Italiaanse keeper Dino Zoff. Het interview met de aanvoerder van het winnende WK-elftal in 1982 kun je lezen in Tardelli 13. Zoff signeerde tijdens ons bezoek een exemplaar van Tardelli 3, waarop hij op de cover prijkt. We organiseerden een prijsvraag waarop veel inzendingen binnenkwamen, en het exemplaar werd gewonnen door Mirjam Venekamp. De winnares heeft bericht gehad en toonde zich er ‘super blij’ mee. Leuk dat dit unieke nummer op zo’n goede plaats terechtkomt.

 

Nieuwsbrief

Vul hieronder uw gegevens in en u ontvangt met enige regelmaat onze nieuwsbrief.