Special: Franz Beckenbauer 75 jaar

Hij is zonder meer een van de meest succesvolle voetballers die er ooit geweest zijn. Een schitterende speler die het voetbal een geheel andere wending gaf, en een fascinerende persoonlijkheid. Op 11 september wordt Franz Beckenbauer 75 jaar, en daarom wijden wij Tardelli 15 in zijn geheel aan de fenomenale loopbaan van Der Kaiser. We brengen het nummer op 11 september uit, iets vroeger dan normaal. Vormgever Hans creëerde bovendien een – mogen wij dat zeggen? ja, dat mogen wij zeggen – fantastische cover. Een nummer dat niemand zou mogen missen.

Continue reading

Op 24 juli uit, en nu al te bestellen: Tardelli 14

Ook voor Tardelli 14 zijn we er weer in geslaagd een zeer spraakmakende interviewgast aan de haak te slaan. We hadden een lang gesprek met niemand minder dan Paulo Roberto Falcao. De briljante Braziliaanse middenvelder nam ons mee terug naar zijn jeugd in Porto Alegre, het Braziliaanse team op het WK 1982 en zijn succesjaren bij AS Roma.

In dit nummer publiceren we ook de officiële Tardelli Top 100 van de beste voetballers aller tijden. Jullie stuurden massa’s lijstjes in, en de uitslag is ronduit spectaculair. Tipje van de sluier …? Nee, we houden spanning er nog even in. Maar het is het wachten waard!

Tardelli 14 komt omstreeks 24 juli uit. Het nummer is nu voor te bestellen, klik hier
Tot 15 juli rekenen we géén verzendkosten.

Verder onder meer in Tardelli 14:

Continue reading

Nieuwsbrief

Vul hieronder uw gegevens in en u ontvangt met enige regelmaat onze nieuwsbrief.