We zijn er bijna, we zijn er bijna …

Beste lezers en overige geïnteresseerden in Tardelli,

Vanaf het verschijnen van ons 0-nummer hebben we steeds gecommuniceerd dat we 400 abonnees nodig hebben om ons magazine te kunnen continueren. Met name de laatste twee weken zijn de ontwikkelingen heel positief geweest. Op dit moment hebben we nog slechts 63 nieuwe abonnees nodig om  het benodigde aantal te hebben. Niet veel dus, maar ze moeten er nog wel even komen. Meld je daarom nú aan, simpel via deze site en de button Word lid! Begin maart nemen we een definitieve beslissing over het al dan niet doorgaan van Tardelli.

 

 

Welkom bij Tardelli

Wij gaan een nieuw voetbaltijdschrift maken over voetbalhistorie. Tardelli is het lezersmagazine over voetbal in de jaren 1965-1990. De gloriejaren van het Nederlandse voetbal, al kijkt het blad ook over de Nederlandse grenzen.

Lees meer

Marco Tardelli

Waarom noemen we ons blad Tardelli, naar die oude Italiaanse middenvelder van de jaren 70 en 80? Simpel. Tardelli is doorlopend in beweging. Valt aan en verdedigt. Creëert en houdt tegen. Bouwt en breekt. Deelt uit en incasseert. Is passie. Wilskracht. Winnaar. Liefde voor voetbal. Ultieme voetbalbeleving. Tardelli belichaamt eigenlijk alles wat voetbal mooi maakt. Hij is onze all-time favoriete voetballer. Tardelli dus.

Nieuwsbrief

Vul hieronder uw gegevens in en u ontvangt met enige regelmaat onze nieuwsbrief.