Nu zonder verzendkosten (tot 22 maart): Tardelli 18

Door middel van dit bericht presenteren we Tardelli 18! Het is ongelooflijk hoeveel stof onze verkiezing ‘Beste voetbalcommentator’ deed opwaaien. Lezers zonden massaal hun top 10 in (weer een recordaantal!) en ook de heren commentatoren zelf mengden zich enthousiast in de strijd. In deze Tardelli publiceren we de top 25.
Maar we beginnen met Jean-Marie Pfaff. In de jaren tussen pakweg 1976 en 1990 was er geen ontkomen aan de flamboyante en zeer klasserijke Doelwachter der Belgen. Het kostte even wat geduld om hem te spreken te krijgen, maar eenmaal aan de praat stond er geen maat op de prachtige verhalen die hij ons wist te vertellen. Centraal thema: tegen de stroom in linea recta richting de wereldtop.
Continue reading

Tardelli gaat op zoek naar de beste voetbalcommentatoren

Op social media worden ze driftig bediscussieerd: voetbalcommentatoren. Met hun enthousiasme (of niet) en deskundigheid (of niet) kunnen ze de voetbalbeleving schijnbaar maken en breken. Wie waren door de jaren heen eigenlijk de beste commentatoren? Tardelli gaat op zoek naar de beste 25 voetbalverslaggevers. Stuur je top 10 naar redactie@tardelli.nl. Commentatoren van radio en tv, en uit Nederland en België zijn verkiesbaar. Kuiphof? Snoeks? Hollander? Grueter? Koomen? Jij mag het zeggen! We zien je inzending graag tegemoet?

Wellicht drukken we het 0-nummer van Tardelli bij!

Al enige tijd is het 0-nummer, de editie waarmee we begin 2018 de interesse in ons magazine Tardelli peilden, uitverkocht.
Toch krijgen we nog met enige regelmaat vraag naar deze ‘oer-Tardelli’, die door velen als een collectors item wordt beschouwd.

Voor ons reden om te gaan onderzoeken of het zinvol is om Tardelli 0 bij te laten drukken.
Wil je dit nummer alsnog bestellen, mail ons dan op abo@tardelli.nl met je NAW-gegevens.
Dan laten wij je zo spoedig mogelijk weten of het nummer weer beschikbaar komt.

Tardelli 0 met onder meer:

  • Het hele verhaal over de loopbaan van Marco Tardelli
  • Een groot interview met Ruud Krol
  • De top 25 van clubteams, door onze lezers
  • Aad Mansveld
  • En nog veel meer

Nieuwsbrief

Vul hieronder uw gegevens in en u ontvangt met enige regelmaat onze nieuwsbrief.